Krůtí nebo kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli nakrájíme najemno a orestujeme na 2 lžících oleje. Jakmile začnou zlátnout okraje cibulky, přidáme nakrájené maso a zprudka orestujeme dozlatova. Zasypeme 2 lžičkami sladké papriky, promícháme, osolíme zarovnanou lžičkou soli, přidáme plechovku cizrny a zalijeme hrnkem vývaru. Necháme projít varem a přídáme mléko, ve kterém jsme rozmíchali lžíci kukuřičné mouky. Povaříme pět minut, podle potřeby dochutíme solí a pepřem a podáváme s kuskusem, bulgurem nebo rýží.
Tip: Místo mléka můžeme dát smetanu nebo zakysanou smetanu. Maso můžeme použít krůtí nebo kuřecí.
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia
armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou
paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj...
zobrazit článek